dir

Giovanni Catanzariti

Președinte club

CS Viitorul Arad a luat ființă în luna iunie a anului 2014. Este un club de fotbal tânăr și cu un potențial imens, fapt demonstrat de rezultatele obținute încă de la primele competiții.

Pentru că ne dorim ca tot mai mulți copii să aibă șansa de a juca fotbal de performanță, ne implicăm activ în îndrumarea și pregătirea micilor talente. Credem atât în potențialul individual cât și cel al echipei, de aceea vrem ca performanțele noastre să rezulte în recunoașterea clubului ca fiind unul demn de urmărit și implicit, să ducă fotbalul arădean în fruntea clasamentelor.

Clubul este constituit din 8 grupe cu generații cuprinse între anii  2002 și 2009, fiecare dintre aceste grupe reprezentând o categorie de vârstă la care tinerii pot să se înscrie. Cei 7 antrenori cu experiență ai CS Viitorul sunt  gata să antreneze juniorii pentru performanță. Aceștia gestionează activitatea de pregătire a peste 100 de copii care sunt pasionați de fotbal.

Dincolo de ceea ce înseamnă fotbal, credem în educarea tinerilor și dorim să oferim acest lucru  prin activitatea sportivă. În plus, prin parteneriatele pe care le avem cu alte echipe din străinătate, dăm oportunitatea sportivilor de a beneficia de diferite schimburi de experiență.

player1

Giovanni Catanzariti

Președinte club
player1

Adriana Alexandrescu

Secretar general
player1

Flavius Domide

Președinte de onoare
player1

Flavius Domide

Presedinte de onoare

Un sportiv de excepție, Flavius Domide a jucat pe postul de atacant timp de 20 ani la UTA, cucerind în acest timp împreună cu echipa 2 titluri de campioană. Un moment memorabil din cariera fotbalistului a fost prezența în echipa națională în timpul Capionatului Mondial de Fotbal din Mexic în anul 1970.

Tot cu echipa arădeană avea să ajungă în primăvara europeană, închinând steagul doar în fața lui Tottenham Hotspur. S-a retras din activitatea de jucător în anul 1979, urmându-și pasiunea pentru fotbal ca antrenor la diferite echipe din județ dar și din străinătate.

Astăzi, pentru întreaga sa activitate și pentru determinarea cu care a promovat fotbalul arădean la nivel național și internațional, ne bucurăm să-l avem pe Flavius Domide ca președinte de onoare.

Loading...