În urma trialului “Turneul Speranțelor”, competiție care are ca și obiectiv selecția și formarea jucătorilor pentru echipele naționale, proiect elaborat și coordonat de Departamentul de Scouting al FRF, s-a definit componența lotului național U15, din care face parte și Adamcsik Alex.

Dintr-un total de aproximativ 4 000 de jucători născuți în 2004, din întreaga țară, în luna iunie s-a organizat la Brașov etapa finală de selecție la care au participat cei mai buni 150 de jucători. Finalitatea acestei acțiuni a fost definirea lotului național U15.

În cadrul meciurilor de selecție jucătorul nostru a fost remarcat și de către cei de la Academia Hagi care îl monitorizeză pentru un viitor eventual transfer.

Alex a descoperit tainele fotbalului la vârsta de numai 4 ani și jumatate, la Clubul Atletico, unde i-a fost alături și l-a indrumat încă de la inceput, domnul antrenor Norbi Jozsa. La vârsta de 10 ani, acesta alege să evolueze la clubul nostru, Viitorul Arad, alături de același antrenor care îl pregătește în continuare.

Jucătorul nostru va participa la prima acțiune a lotului nou format, care va avea loc la baza națională Mogoșoaia, în perioada 16-22 septembrie.

Adamcsik Alex este primul jucător al clubului nostru care face parte din lotul național. Suntem mândri pentru această reușită, îl felicităm și îi urăm succes mai departe. Bravo!