De la mic la mare, fiecare jucător al echipei Viitorul Arad are un singur vis: acela de a deveni cel mai bun fotbalist al generației sale.
Pentru a-și atinge visul, jucătorii au nevoie de pasiune, iar ai noștri o au din plin! În plus, ei au nevoie și de sprijin. În primul rând, acesta vine din partea părinților, care îi susțin în praticarea sportului pe care copiii lor îl îndrăgesc. Apoi, odată înscriși în clubul Viitorul Arad, această pasiune a băieților este modelată frumos de antrenorii care îi îndrumă, le oferă cele mai bune sfaturi la fiecare antrenament și îi încurajează la fiecare meci.

Dar, mai mult decât sprijinul oferit de antrenori și de părinți, băieții au nevoie și de sprijinul nostru, al tuturor. Cum poți contribui și tu la îndeplinirea visului de a deveni fotbalist? E simplu! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către echipa Viitorul Arad.

Dacă și tu crezi în viitorul micilor fotbaliști, descarcă formularul de mai jos, competează-l și trimite-l la adresa office@viitorularad.ro

Formular redirectionare 2%