Sezonul 2017-2018 a luat sfârșit. După multe ore de muncă, nenumărate meciuri și multe emoții atât în teren cât și în afara lui, suntem mândri să vă prezentăm rezultatele obținute în acest an.

Grupa 2003

Grupa 2003, senioara Viitorului, a avut un sezon 2017-2018 excepțional. Adunând un total de 66 de puncte, seniorii s-au clasat pe locul II la finalul playoff-ului Campionatului Juniori C.

Lotul condus de antrenorii Norbert Jozsa și Marius Mihăilă va participa la turneul zonal, care va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 31 mai – 3 iunie, unde vor înfrunta în faza grupelor echipele Viitorul Oradea, LPS Satu Mare și Atletic Zalău.

Le urăm mult succes băieților!

Grupa 2004

Jucătorii antrenați de Dinu Maghici și Andrei Muțiu au adunat în acest sezon un număr de 56 puncte, cele mai notabile victorii din acest playoff fiind împotriva echipelor CS Gloria Lunca Teuz Cermei și CSS Gloria Arad, cu scorurile de 6-0 în ambele meciuri.

Finalul Campionatului Juniori C i-a găsit pe tinerii jucători pe locul 5, dar suntem siguri că în sezonul următor vor fi una dintre echipele pretendente la titlu.

Grupa 2005

Grupa 2005, condusă de antrenorii Dinu Maghici și Andrei Muțiu, a obținut rezultate similare cu seniorii clubului, clasându-se pe locul 2 la finalul Campionatului Juniori D.

Bucurându-se de un număr de 11 victorii în playoff și 15 victorii în campionatul regulat, jucătorii urmează să participe la turneul zonal organizat în perioada 6 – 10 iunie.

Mult succes!

Grupa 2006

Prima reprezentativă a Grupei 2006 a avut parte de un sezon competițional foarte bun, reușind să se claseze la finalul Playoff-ului Campionatului Juniori D pe locul 3, surclasând astfel reprezentativele orașelor Ineu, Pecica, Sântana și reprezentativa secundă a echipei Atletico din acest campionat.

Lotul secund al grupei antrenată de Norbert Jozsa și Flavius Pavel s-a clasat pe onorabilul loc 5 în Play Out-ul sezonului 2017-2018 al Campionatului Juniori D.

Grupa 2007

După o luptă strânsă pentru clasarea pe podium, băieții antrenați de Marius Mihăilă și Norbert Josza au obținut locul 3 la finalul acestui sezon fotbalistic al Campionatului Juniori E.

Grupele 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Juniorii Viitorului au participat și în acest an în Interliga Națională de Fotbal, dar și la diverse turnee, unde au înfruntat multiple echipe talentate de juniori din întreaga țară.

Grupele de juniori au fost conduse în acest sezon de antrenorii Flavius Moisa, Adrian Sas, Flavius Pavel, Florin Trifoi și Casian Maghici.

Felicitări tuturor jucătorilor pentru munca depusă și pentru toate reușitele obținute în acest an!

Dorim să le mulțumim antrenorilor Norbert Josza, Marius Mihăilă, Dinu Maghici, Andrei Muțiu, Flavius Pavel, Adrian Sas, Florin Trifoi, Flavius Moisa, Casian Maghici și Cristian Irimia pentru profesionalismul, răbdarea și dedicarea cu care au călăuzit tinerele noastre talente spre toate rezultatele obținute!

Pe această cale, dorim să mulțumim părinților și suporterilor că au fost alături de fotbaliștii noștri în fiecare etapă și că ne-au susținut în fiecare moment!

Nu în ultimul rând, le mulțumim persoanelor aflate în conducerea clubului – Giovanni Catanzariti (președintele clubului), Adriana Alexandrescu (secretar general) și Flavius Domide (președinte de onoare) – pentru toată susținerea și încrederea oferită de-a lungul întregului sezon!